Groep 5

Afdrukken

In deze groep zitten ongeveer 15 leuke, enthousiaste, gezellige kinderen van 8 en 9 jaar oud.

Wat doen we?

We gaan eerst met de groepen 3 t/m 8 zingen in de grote ruimte bij het podium. Bij deze kinderlofprijs zingen we mooie, enthousiaste liedjes voor God. Er wordt dan ook geld opgehaald voor ons zendingsproject.

Daarna gaan we naar onze eigen ruimte.

We beginnen de zondagsschool met even bijpraten. Wat heb je de afgelopen week meegemaakt? Was er iemand jarig? Zijn er leuke of juiste verdrietige dingen gebeurd?

Dan is het tijd om met elkaar aan de slag te gaan met een Bijbelverhaal of thema. Soms wordt het verhaal verteld, soms voorgelezen en af en toe zullen we ook met elkaar iets in de Bijbel opzoeken en lezen. Verder spelen we soms het verhaal uit, doen we spelletjes, opdrachten, een quiz of knutselen (knippen en plakken, verven, kleien…) we rond het thema.

Dit jaar komen de volgende onderwerpen aan de orde:
• Het Woord van God, de Bijbel
• De 10 geboden (aan de hand van dvd “De Commando’s”)
• Jezus is....
• Bidden

Ook  bidden we met elkaar op de zondagsschool. We informeren bij de kinderen naar gebedsonderwerpen en moedigen hen aan om ook zelf te bidden.

Wij hebben de kinderen in beeld en hopen ook dat u contact met ons zoekt bij eventuele vragen en/of opmerkingen. Bijzonderheden over uw kind kunt u natuurlijk ook aan ons kwijt. Graag zelfs, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Wij zien uit naar leuke en gezegende uurtjes met de kinderen van groep 5!

Teamleider: Yvonne Roggekamp

Copyright © Kerk van de Nazarener Dordrecht- Brug naar Jezus 
By Joomla 1.6 Templates and Simple WP Themes