Kidstime

Afdrukken

Hey! Leuk dat je even langs komt op onze site. Hier kun je alles lezen over Kidstime: de leukste dienst van de maand omdat hij speciaal voor jou is gemaakt!

Wat doen we tijdens kidstime?
Tijdens Kidstime zijn er net als in een 'gewone' kerkdienst eigenlijk een paar vaste onderdelen. Je weet dus een beetje wat je kunt verwachten. Toch is het iedere keer weer anders, omdat er telkens een ander thema is, en we ook proberen om het op een verrassende, leuke manier te brengen. Dit jaar behandelen we iedere Kidstime een thema aan de hand van Geloven is ….

Zingen
Eén van de vaste onderdelen tijdens Kidstime is het zingen. Meestal zingen we een stuk of 6 liedjes met elkaar. Dat doen we met een paar goede muzikanten. Jullie mogen mee doen met de gebaren en soms mag je zelfs vooraan meezingen! En we zingen niet zo maar. We zingen omdat we aan God willen laten merken dat we van Hem houden en dat we Hem nodig hebben.

Verhaal
Ook vertellen we iedere keer een mooi verhaal uit de Bijbel. Ook daarbij willen we graag dat jij mee doet. Soms mag je een rol spelen in het verhaal, of gebeuren er andere verrassende dingen. Ben jij ook zo benieuwd welke verhalen er nu weer aan de beurt zijn?!

Vieren
Kidstime is feest! Feest omdat we blij zijn dat God van ons houdt en we Hem mogen volgen. Daarom wordt er tijdens Kidstime regelmatig stil gestaan bij vrolijke gebeurtenissen. Hoe we dat doen is altijd een verrassing...

Bidden
Natuurlijk bidden we ook met elkaar. En het leuke bij Kidstime is dat je mag zeggen waar je graag voor zou willen bidden. En als je dat wilt mag je dan ook zelf hardop bidden. Maar dat hoeft niet persé. Als je liever zachtjes bidt, is dat natuurlijk ook prima. Het belangrijkste is dat we tegen God vertellen welke dingen ons bezighouden. Blijde dingen, maar misschien ook wel verdrietige dingen. Tijdens Kidstime kun je al die dingen tegen God zeggen.

Workshops
Wat heel veel kinderen vaak erg leuk vinden aan Kidstime is dat je iedere keer kunt kiezen uit een aantal workshops. Soms gaan we buiten een leuk spel doen, of een balspel in de grote zaal beneden. We hebben ook al een keer dansles gehad, lekkere appelflappen gebakken en een allerlei spellen gedaan. Wat we dit jaar gaan doen verklappen we nog niet, maar het wordt weer erg leuk!

Zo, nu weet je een beetje wat Kidstime is. Het enige wat je nu nog moet doen is gewoon een keer komen. En als je eenmaal een keer bent geweest, dan wil je nooit meer iets anders. Wedden?!

De data waarop er kidstime is in dit seizoen zijn:

27 december 2013
26 januari - 23 februari - 30 maart - 27 april - 25 mei - 29 juni 2014

Teamleiding: Marije Schoonhoven en Lenie Prins

Copyright © Kerk van de Nazarener Dordrecht- Brug naar Jezus 
By Joomla 1.6 Templates and Simple WP Themes