Ontmoeting / kringen

Bent u op zoek naar een regelmatige ontmoetingsplek om te delen over geloof en het leven? In onze kerk vinden die ontmoetingen plaats in kringen.

De visie van onze gemeente is dat iedereen binnen onze gemeente, leden en vrienden, een plek nodig heeft waar hij of zij kan ontvangen, geven, delen en groeien. Daarom is het belangrijk dat u een kring vindt die bij u past. Dit geldt zeker ook voor nieuwe mensen, om hen te helpen een plek te vinden binnen de gemeente.

Hoe een kring er precies uitziet, kan variëren. Er zijn bijvoorbeeld kringen die starten met een gezamenlijke maaltijd. Daarnaast zijn er ook kringen die activiteiten in de omgeving ondernemen.

Als kerk willen we dat nieuwe ontmoetingsplekken een open karakter hebben. Mensen mogen zich welkom heten om anderen te ontmoeten en te kunnen delen van het geloof in God.

Als u zich graag bij een kring wilt aansluiten of zelf een kring zou willen starten, dan helpen we u graag. Na de eredienst op zondag kunt u altijd de leden van het kringencoördinatieteam (KCT) aanspreken. Ook kunt u contact opnemen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .