Kinderen en Jeugd

Kinderen en jeugd hebben een belangrijke rol in de NMI.

Kinderen
Bij de kinderen sparen we iedere keer 2 jaar voor een bepaald project. Van 2007-2009 hebben we gespaard voor gehandicapte kinderen in Chernovtsy, Oekraïne. Het eerste seizoen is er gespaard voor het kamp wat in die zomer is gehouden. Hierdoor konden 30 kinderen met hun ouders naar het kamp gaan waar ze het hele jaar al naar hadden uitgekeken.
Het 2e seizoen is er gespaard voor een geluidsinstallatie voor de Kids Club (maandelijkse club waar deze kinderen naar toe komen om een gezellige tijd te hebben).

Komend seizoen wordt er gespaard voor kinderen in Zuid-Afrika die te maken hebben met het verwerken van het verlies van hun ouders. Kinderen verliezen hun ouders vaak door AIDS. Zij krijgen dan begeleiding bij het verwerken van dit verlies. Hierdoor komen ze sterker in het leven te staan.

Jeugd
Voor de jeugd zijn de afgelopen jaren enkele activiteiten georganiseerd om ze kennis te laten maken met het zendingswerk.
In de zomer van 2009 is een groep van 5 tieners en 2 leiding naar Chernovtsy, Oekraïne te gaan om daar te helpen bij het kamp voor gehandicapte kinderen. Hier hebben zij gedurende het kamp een kind begeleidt bij de spellen, knustelen etc.
Lees hun verhalen en bekijk de filmpjes op www.wolstontour.nl