• Brug naar Jezus
feed-image Abonneer op de nieuws RSS feed

Praise avond 17 november 2018

Er komt weer een praise avond aan! Op zaterdag 17 november willen we er met elkaar een feestelijke zangavond van maken tot eer van onze God.

Daarbij vragen we jullie ook om verzoeknummers aan te dragen, dat kan ter plekke maar het is ook prettig om tevoren alvast wat nummers van jullie door te krijgen.

Dat kan via het centrale mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

praiseavond 17 11 2018

Vertrouwenspersoon

Onze gemeente wil graag een veilige plaats zijn voor iedereen. Dit is in een gebroken wereld helaas niet vanzelfsprekend. Ook in de kerk, binnen kerkelijke relaties, komt ongewenst gedrag en misbruik voor. Heeft een gemeentelid problemen of vragen rondom ongewenst gedrag binnen de kerk? Daarvoor hebben we een vertrouwenspersoon binnen onze gemeente. Deze vertrouwenspersoon werkt zelfstandig, is neutraal, gaat vertrouwelijk om met verkregen informatie en kan u verder helpen..

In het ledengedeelte is te vinden wie dit is en hoe je deze persoon kan bereiken.

RSS feed en Podcasts

Vanaf heden is het mogelijk om een RSS feed aan bijvoorbeeld Feedly toe te voegen, zodat je automatisch op de hoogte gehouden wordt van nieuwe berichten op onze website.

De link is op de Nieuws pagina te vinden.

Daarnaast kun je via Itunes nu de Preken Podcast volgen, waar je de preken ook kunt terugluisteren op bijvoorbeeld je telefoon.

Link Itunes

Link PlayerFM om via Android te luisteren.

VACATURE: jongerenwerker

De Kerk van de Nazarener Dordrecht is per direct op zoek naar een:

Jongerenwerker (M/V)

8 uur per week

Onze gemeente in Dordrecht bestaat uit 2 kerken met ruim 650 betrokken mensen, waaronder kinderen, tieners en jong volwassenen. Er zijn ongeveer 100 tieners waarvan ongeveer de helft actief betrokken is.

Om het bestaande jongerenwerk te ondersteunen en verder uit te bouwen is er behoefte aan professionele ondersteuning door een enthousiast persoon.

De kerk heeft een eigen tienerorganisatie (NJI) en er zijn momenteel 3 tienergroepen van verschillende leeftijdscategorieën.

Voor ons jongerenwerk zijn we op zoek naar een persoon die zowel inspirerend is voor de tieners als ook voor de tienerleiders.

Wij zoeken een jongerenwerker die:

 • contacten opbouwt met tieners.
 • samenbindt, relatiegericht is en goede communicatieve vaardigheden heeft.
 • de tienerleiding coacht, motiveert, inspireert en nieuwe leiding werft.
 • samen beleid maakt met het NJI-kernteam.
 • zorgvuldig omgaat met de zorg voor tieners met aandacht voor jongerenpastoraat.

Ben jij een jongerenwerker die:

 • christen is en een levende relatie heeft met God.
 • een hart heeft voor tieners.
 • actief lid is van onze gemeente of dat wil worden, waarin je de Wesleyaanse theologie uitdraagt zoals de plaatselijke gemeente daar invulling aan geeft.
 • een relevante opleiding heeft of studerend hiervoor is.
 • aantoonbare ervaring heeft met jongerenwerk.
 • flexibel inzetbaar is.

Dan bieden we jou:

 • een groep enthousiaste vrijwilligers om mee samen te werken
 • een groeiende gemeente, waarin ook voor jou groeikansen aanwezig zijn
 • een arbeidsvoorwaardenpakket zoals dat geldt binnen de Kerk van de Nazarener
 • een hele leuk groep enthousiaste tieners

Reageren:

Je kunt je sollicitatie met motivatie en voorzien van C.V. mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Solliciteren kan voor 16 april.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Wouter Speksnijder, NJI-lid (tel 06-43164131) of mailadres.

Orientatiecursus april 2018

In de maand april worden er weer 3 avonden gehouden om kennis te maken met de Kerk van de Nazarener.

De avonden zijn:

- 8 april
- 15 april
- 22 april

Alle avonden zijn van 19:30 - 21:00 in de benedenzaal van de kerk.

Meld je aan.

Ontwikkelingswerk? Of zending?

Denk je daar wel eens aan? Overweeg je wel eens om voor een paar weken, of misschien wel een paar maanden zoiets te ondernemen? In binnen- of buitenland? Aan het werk met een andere cultuur? Je geloof meer handen en/of voeten geven?

De Kerk van de Nazarener organiseert van 12-14 januari 2018 een oriëntatieweekend in Glasgow, Schotland.

Voor alle mensen die meer willen weten over 'cross-cultural missions', voor mensen die misschien al plannen hebben, maar ook voor mensen die nog niet weten of ze die plannen überhaupt hebben. Er worden workshops gegeven, je kunt je vragen stellen, je ontmoet andere gelijkgestemde mensen uit West-Europa. Ook zijn er bijvoorbeeld mentors aanwezig die een aantal weken in India hebben gewerkt, maar ook die in vluchtelingenkampen hebben geholpen, van alles wat dus.

Lijkt dit je wat, geef je dan op! Het weekend kost ongeveer € 45,--. Je vliegticket mag je zelf regelen, en je wordt geholpen met het juiste vervoer van/naar het vliegveld.

Meer informatie?

Kerst MeetmeMeal 26 december 2017

Op 2e kerstdag (26 december a.s.) is de kerk geopend van 11:30 uur t/m 13:30 uur voor een kerstbrunch.

Je bent van harte welkom om langs te komen en te genieten van een lekkere gratis maaltijd.

Youth Alpha Nazarener Dordrecht

Alpha - Youth Nazarener Dordrecht 2017 start 9 maart!!

Voor wie?
Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha – Youth echt iets voor jou!
Wat is Alpha – Youth?
Met andere jongeren ga je, tijdens 7 interactieve meetings, op zoek naar antwoorden. Je eet gezellig samen. Daarna luister je naar een kort, inspirerend verhaal en praat je daar met z’n allen over door. Geen vraag is te gek om te stellen.
Waarom?
Je ontmoet leuke, nieuwe vrienden. Je denkt samen na over 7 inspirerende topics. Iedereen komt met zijn eigen vragen, verhalen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis!
Welkom
Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom bij Alpha – Youth (Leeftijd ± 14-17). We starten om 17:45 met een gezamenlijke maaltijd en we ronden 20:00 af.

Meld je even aan: pbtje op facebook of stuur mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Locatie is afhankelijk van hoeveel aanmeldingen er komen.

De data en de onderwerpen:
9 maart Wie is Jezus?
16 maart Waarom stierf Jezus?
23 maart Hoe kun je geloven?
30 maart Bidden waarom en hoe?
6 april Hoe zit het met de heilige Geest?
13 april Hoe kan ik vrij zijn?
20 april Hoe zit het met de kerk?

Komende activiteiten

15nov
15-11-2018 10:30 - 12:00
Inloop
17nov
17-11-2018 19:00 - 23:00
Tieners
18nov
18-11-2018 10:30 - 12:00
Eredienst
18nov
18-11-2018 18:00 - 23:00
Tieners
19nov
19-11-2018 19:00 - 20:00
Gebedstijd

Volledige kalender